Annons
Annons

Min fredagsbukett

Happy Friday! Här kommer ett alldeles nytt typ av inlägg. Jag och fantastiska blomsterdesignern NikaSkillad Floral Design har nämligen inlett ett roligt samarbete – som även Vintagefabriken inkluderas i.

Annons

Vi kommer varje fredag att bjuda på en fredagsbukett – som Nika tagit fram. I olika färger och former och med alla möjliga typer av blommor – självklart i säsong.

Allt för att inspirera er till att skapa en alldeles egen fredagsbukett! Sen hopppas vi självklart att ni – i er tur – ska dela med er av er finaste bukett! Därför har vi skapat hastaggen #minfredagsbukettInstagram. Följ oss gärna där! Varje vecka delar vi också vår favoritbild i våra flöden.

fredagsbuketten_web

Min fredagsbukett består av ett helt fång av rosa kvistrosor. I bland är det enkla också det finaste. Dessutom påminner de mig om att sommaren faktiskt kommer om inte alltför länge.

Hur ser din fredagsbukett ut?

Foto: Sofia Byström

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar