Annons
Annons

Min fredagsbukett med blåklint, kvistros och korn

Trevlig fredag! Hoppas ni har det härligt så här mitt i sommaren. Dagens fredagsbukett – från Skillad Floral Design – är en somrig och härlig sådan med vita kvistrosor, blåklint och korn. Svårare behöver det inte vara! Älskar tanken på att gå ut och plocka ihop sin fredagsbukett direkt från rabatten eller ängen. Oftast blir det ju också så himla fint då!

summer bouqet

Annons

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Psst! Självklart kan din fredagsbukett kan vara vad som helst i växtväg, som t ex en bukett plockade hundkex, en ensam ros i en vas och så vidare. Vi älskar alla era bilder!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Den buketten var virkelig nydelig! Her regner det, og det frister ikke å gå ut og plukke en bukett i dag, men fra frokostbordet kunne jeg se at den første pionen har sprunget! Og jeg gleder meg til en mini Stockholmstur på mandag/tirsdag, og tror det blir mye vakkert blomstrende å se der <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar