Annons
Annons

Min fredagsbukett i grönt och vitt

Happy Friday! Nu är vi tillbaka i stan igen efter 3 dagar i mysiga Jönköping. Tog lite bilder som jag ska visa er sen så klart. Så kul att fått lite nya smultronställen!

Men nu är det ju fredag igen och fredag =

Annons

min fredagsbukett.

fredagsbukett

Buketten den här fredagen är som vanligt bunden av NikaSkillad Floral Design – och  går i tonerna grönt och vitt. Älskar verkligen färgen grönt så det här är helt klart en personlig favorit. Tycker mycket om tanken på att göra en bukett i endast en färg. Så effektfullt och fint!

bukett brollop

Den här ljuvliga buketten tycker vi passar alldeles perfekt som brudbukett. Eller kanske som en maffig centerpeice i en festlig dukning?

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Tips! För fin inspiration till en bröllopsdukning eller festdukning i en lada – kika in hos Nika.

Foto: Matilda Söderström

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Den är helt ljuvlig. Mina favoritfärger och dessutom så där underbart spretig. Ni bara får mig att tappa andan vecka efter vecka

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar