Annons
Annons

Min fredagsbukett

Happy Friday! Hoppas ni har det fint! Jag sitter på Vintagefabriken, dricker kaffe och lyssnar på Billie Holiday. Sämre kan man ha det. Älskar verkligen mitt jobb just precis nu! Den stressigaste perioden är över och nu känner jag att jag är i fas igen och hinner med allt – och också att jag hinner njuta av det.

Annons

Bästa känslan!

Kolla in dagens urtjusiga bukett som Nika på Skillad Floral Design gjort. Med rosor, nejlika, tistlar och vaxblomma. Och ja – visst är det jag som står där bakom buketten och modellar haha.

blombukett

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda@skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Psst! Självklart kan din fredagsbukett kan vara vad som helst i växtväg, som t ex en bukett plockade hundkex, en ensam ros i en vas och så vidare. Vi älskar alla era bilder!

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

translation

Today’s Friday flowers! Do you want to contribute with your very own Friday bouqet? Please do! Post the picture to your Instagram feed, tag it with @volanglinda@skilladflorals and #minfredagsbukett so we can find it. Our favorite pic every month will recieve a little gift. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • ISA

    http://isabyl.devote.se

    prick sådär vill man ju känna för jobbet! låter underbart. Och hurra för blommor <3

  • Lund Johanna

    Massor med inspiration, verkligen. Och ja, jag skulle gärna åka till Gotland i sommar jag med. Och ja igen, nästan för fint 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar