Annons
Annons

Min fredagsbukett

Happy Friday! Hoppas ni har en fin dag. Jag sitter i Midsommarkransen och regnet öser ner jag och försöker påminna mig själv om att det faktiskt snart är juni och inte oktober… Men dagens fredagsbukett är i vilket fall en fantastiskt somrig sådan.

Annons

Med blommor som alstromeria, stjärnflocka, tistlar, rosor, blommande kvistar av hägg, pärlhyacint och pion. Ganska så ljuvlig va?

Som vanligt är det min kollega Nika på Skillad Floral Design som bundit buketten.

fredagsbukett

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflowers och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

friday flowers

Psst. Kanske känner ni igen buketten? Den figurerade ju i förra årets roliga samarbete med tapetföretaget Photowall om ni minns? Men vi tycker att den passar precis lika bra denna vår!

Foto: Isabelle Pedersen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar