Annons
Annons

Midsommar i 10 bilder

Hej på er! Hoppas er midsommar var en fin sådan. Vi hade det riktigt ljuvligt ihop med några vänner på deras lantställe – en timme utanför Stockholn. Chaplin lekte så fint med jämnåriga Juni hela helgen (några konflikter dök ju upp så klart men det hör väl till åldern haha).

Annons

Vi har också ätit supergod mat och fått ta del av den där fullkomligt ljuvliga sommarvärmen som behagade visa sig i alldeles perfekt tid.

Här kommer min midsommar i 10 bilder:

midsommar

Dagen till ära hade Chaplin på sig världens finaste sailortröja – från min och Lollos Vintagefabriken så klart.

midsommar-2

Han fick bekanta sig med trädgården…

midsommar3-3

… medan vi dukade upp världsgod sillunch. Med västerbottenostpaj, olika sorters sill, potatis och allt som hör till.

midsommar3

Jag hade krans i håret som bästa Nika gjort. Dagen till ära firade dessutom jag och David 11 år (!) som par. (Bilden har har han tagit till sin instagram).

midsommar2-3

Jag smög runt lite inne i huset och fotograferade. Frida och Chrille som bor här har det så väldigt fint!

midsommar2

midsommar2-4

Och Chrille är någon form av geni och har byggt rubbet själv. Och då menar jag verkligen allt! Från själva huset till minsta hylla till altan osv. Galet! Och SÅ imponerande.

midsommar2-6

Kolla takhöjden!

  midsommar2-2

På kvällen grillade vi i solen med sjön som utsikt.

   midsommar3-2

Och sen avslutades dagen med ett kvällsdop på bryggan. Idylliskt så det förslår och så himla fint och snällt mot själen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar