Annons
Annons

Matfotograferingar i dagarna två

Veckan som gick var en fullspäckad – med sjukt rolig – sådan. Jag hade bland annat två plåtningar på tema mat och bak (som jag älskar) inplanerade. Den ena var en väldigt spontant sådan – efter förfrågan från en fin person – och den andra var en som jag ju planerat med

Annons

Emily Dahl.

Precis lika roligt som är att genomföra stylingjobben tycker jag att det är att samla inspiration inför uppdraget. Till de här två jobben hittade jag en hel del inspo i den här mappenPinterest.

mat1

mat2

mat3

mat7

mat9

Den tillhör bloggen Sugar et al och är en het ny bekantskap för mig. Ganska så härlig att scrolla igenom en lördag eftermiddag som den här också. Bara för nöjes skull.

Dagens tips!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar