Annons
Annons

mary and max.

Har ni sett den här filmen då? Ni borde göra det. Den är smart, fin, snäll, tänkvärd och rörande. Har sett den två gånger nu för jag gillar den så mycket. Tycker mycket om de röda färgklickarna mitt i allt det mörka, de vackra tapeterna, skrivmaskinen och de andra 70-talsinspirerade detaljerna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • tack för tipset! verkar finfin av det jag kan se på bilderna!:)

  • Ja den måste jag se! Tack för tipset fina. Och välkommen hem!

  • En av mina favoritfilmer! Kul att du också gillar den.När kommer bilder från Thailand…? Lite nyfiken är jag.

  • Josefin

    Åh, ja! Den är så himla, himla fin.

  • Emmie: den är det!:)Nina: ja gör det. tack snälla, vad gullig du är!Sofia: ja jag tänkte att du nog hade tipsat mig om den nån gång… snart kommer bilder, snart!Josefin: ja men visst? en sån där som man aldrig glömmer.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar