Annons
Annons

Märta my dear

Det här inlägget blir lite av en fortsättning på gårdagens Finast i veckan. I dag hittade jag nämligen en anteckning jag gjort, där jag påminde mig själv om att inkludera just de här bilderna i gårdagens inlägg.

Annons

Men så klart glömde jag det!

märta my dear stockros

I anteckningen stod det Märta my dear och Stockros. Och det är alltså det ni ser på bilden här ovan som är föremålet för min beundran. Jag fullkomligt älskar det där printet nämligen.

märta my dear stämpel

 Och jag ser det så tydligt framför mig hur det hänger på min garderob här hemma. Hur det är det första jag ser när jag vaknar på morgonen och det sista jag ser innan jag somnar. På ett ungefär i alla fall.

märta my dear ärta

 Även den här gillar jag massor – Ärtan. De båda printen är inte släppta än utan är alldeles nya och kommer bland annat att finnas hos Le Kiosk. Det ser jag verkligen fram emot! Kanske kommer Stockrosen lagom till min födelsedag – vem vet?

Och så vill jag även passa på att tipsa er om att följa Märta – som är upphovskvinnan bakom printen – på instagram (@martamydearjohn). Där förgyller hon massvis med sina bilder och verk. En person att hålla ögonen på helt klart.

Alla bilder är lånade från @martamydearjohn.

Hoppas ni har en mysig söndagskväll!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar