Annons
Annons

Maränger i massor

Dagens arbetsuppgift för min del har bestått i att baka massvis av maränger. Hur många olika varianter som helst och i alla möjliga former och storlekar. Pju.

pavlova

Jag och Emily Dahl ska nämligen plåta ett jobb på detta härliga tema i morgon.

Annons

Ser väldigt mycket fram emot det!

 marang med choklad

Även om jag – som alltid – har prestationsångest mellan varven och inte ser framför mig hur jag ska få ihop det hela. Men – som alltid – kommer det antagligen gå hur bra som helst och jag kommer att andas ut igen i morgon eftermiddag någon gång. Och resultatet får ni se någon gång längre fram i vår!

Hoppas ni har en fin kväll!

Inspirationsbilder från min Pinterest. Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar