Annons
Annons

Måndagsfint med tapeter från Mr Perswall.

Finfina tapeter från märket Mr Perswall får kicka igång den här veckan på bloggen. Det känns lite lagom tycker jag. Blommande väggar, gamla lampskärmar i ljuvliga färger och spetsgardiner. Vad finns det inte att gilla liksom? Dessutom tycker jag att tapeten som är utformad som en ”bucket list” är både charmig och smått genial.

Annons

Vem vill inte ha en sådan bredvid skrivbordet på kontoret? Snacka om att få inspiration till att utföra saker.

Alla bilder kommer från Mr Perswall.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

  • Emmy/ennui.blogg.se

    Fint! Blossom är min favorit, så himla fin!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar