Annons
Annons

Måndagsbukett.

Härliga inspirationssajten Lovely Life uppmuntrade i fredags till att ta en bild på en fredagsbukett. Den där buketten man kan unna sig på fredagseftermiddagen när en ledig helg väntar runt kröken och luften är fylld av förväntan och positiv energi.

Jag gillar tanken och initiativet massor! Men tyvärr hann jag varken köpa blommor eller vara särskilt mycket ledig i helgen. Däremot tar jag igen allting i dag.

Och den här veckan har jag lovat mig själv att bara ta det lugnt och ta hand om mig själv. Pyssla här hemma, sitta på balkongen och dricka iste och läsa och kanske fylla frysen med kanelbullar.

Annons

Tror det kommer bli hur bra som helst.

A Friday’s bouqet on a Monday works just as fine according to me. And I have a feeling this week will be a great one.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Såklart att det kommer bli hur bra som helst. 🙂 Ha en fin vecka!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar