Annons
Annons

Månadens lista – januari

Tant Johanna startade sin januari med en Månadens lista och uppmanar andra att haka på och fylla på med sina favoriter i januari. Kul idé tycker jag! Så därför kommer här min Månadens lista – januari.

BIL

bil1

bil2

Tänker fortfarande på den där husvagnen jag bloggade om för ett väldigt bra tag sedan.

Annons

En husvagn som rullar runt i Sydney och agerar vintagebutik hjul. En sådan skulle jag vilja ha.

SKOR

18th Century Bootie swedish hasbeens

Hade jag inte varit så lång (känner mig så väldigt obekväm i att ha hög klack när jag redan är nästan 1,80 cm lång) hade de här skorna från Swedish Hasbeens stått väldigt högt upp på önskelistan. Tycker de är så himla snygga med det svarta mot träet och den bruna detaljen i kanten, snörningen och den nätta klacken.

FRISYR

frisyr

Ja men en sådan pionkrans i håret hade ju inte varit helt fel. Hur fint?

CITAT

be kind

Tycker det här citatet känns ganska så aktuellt.

KAFFEKOPP

house of rym kopp

Den här koppen från House of Rym har stått på min önskelista länge nu. Tänker att den är precis lika god att dricka kaffe som te ur.

BOK

denna dagen ett liv om astrid lindgren

Biografin om Astrid Lindgren fick jag i julklapp av min kille. Jag har börjat läsa den och gillar den massor. Ser fram emot att förkovra mig i hennes liv och leverne hela våren!

MAT

pizza

Tycker den här vita pizzan ser helt otroligt god ut. Något för fredagsmiddagen kanske?

MUSIK

She-Him-Classics

Den här skivan upptäckte jag för inte alls länge sedan. Tycker den är väldigt fin. Typiskt bra soundtrack till vintern.

RESMÅL

Jag längtar väldigt mycket tills vi ska till Paris nu. Även om det som händer där just nu gör mig både mörkrädd, ledsen och förtvivlad. Förstår inte att världen kan vara så ond.

paris

KLÄNNING

(Johanna har valt Sweat shirt här men det äger jag ingen så jag tar mig friheten att byta. Klänningar däremot har jag mycket av).

15

Jag avgudar ju Orla Kiely så en sådan här klänning till våren vore ju helt klart trevlig.

Ha en härlig fredag nu!

translation

Lovely blogger Johanna Bradford began her January with making a wish list. And she also encourages others to join in and fill in with their favorites in January. Fun idea, I think! So therefore, here is my January list.

Car of the month: This old caravan from 1956, named Frankie that also works as a vintage store. How cool?

Shoes: These ones from  Swedish Hasbeens are very pretty I think.

Hair: A peony wreath in my hair would be quite lovely.

Quote: ”Be kind”

Coffee cup: This one from House of Rym has been on my wish list for a while now.

Food: white pizza.

Music: She & Him ”Classics”.

City to go to: Paris (even though I’m very touched – and terrified – about the awful things going on there right now.

Dress: This one from Orla Kiely please.

Happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar