Annons
Annons

Månadens lista – februari

Innan februari snart är slut (hurra!) måste jag hinna med Månadens Lista – som ju bästa Johanna Bradford startat. Håll till godo!

Outfit

dress from monki

Jag är väldigt sugen på vårkläder nu (och jag lär väl inte vara ensam om det) och behöver uppdatera garderoben något. Tyckte t ex att den här från Monki var himla fin. Tror det får bli en tur dit i helgen. Och även till Beyond Retro (Zinkensdamm) – hittar alltid något jag gillar där.

Annons

Blomma

french tulips

Just nu är det franska tulpaner. Utan tvekan. Så vackra – och dessutom hållbara. Som här från Ruby & The Wolf.

Citat

 

coco-chanel-irreplaceble

För de där dagarna när man känner att man inte passar in någonstans. Jag upplever det inte lika mycket nuförtiden men oj vad jag känt så tidigare i mitt liv. Önskar jag hade haft det här med mig då för lite uppmuntran haha.

Hår

volang-linda hår

Jag fick ju mig en sprillans ny frisyr där runt jul någon gång. En halvlång page blev det och jag ska väl erkänna att jag var lite chockad när jag gick från min frisör. Hade inte tänkt mig att det skulle bli SÅ kort. Men nu gillar jag det massor! Har dessutom aldrig fått så mycket kommentarer på min frisyr i hela mitt liv så det har varit väldigt härligt.

Mat

thaisoppa

Just nu är jag superduperförkyld och skulle behöva äta något värmande och nyttigt. Som den här thaisoppan med kokos. Så gott! Receptet och bilden finns hos fina Kraut|Kopf.

Lampa

chandelier

Gärna en kristallkrona. Det skulle vara så fantastiskt fint i vårt vardagsrum. Är på ständig jakt men lyckas inte riktigt hitta en till rätt pris. Bild via Johanna Bradford.

Musik

beyonce

Självklart lyssnar jag på min killes senaste singel Härifrån till evigheten mest just nu. Men också en del på Beyoncé eftersom jag är en av de lyckliga som ska få se henne i juli. Hurra!

Kulör

broste copenhagen

Grönt, grönt, alltid grönt.

Resmål

göteborg

Jag och min kompanjon Lollo har nyss bokat biljetter till Göteborg. Vi åker i mitten av april och stannar två nätter. För inspiration, inköp och bara för att lyxa till det lite. Så roligt! Då ska jag visa henne alla pärlor jag hittade sist jag var på besök i Göteborg – om ni minns?

Skor

shoes

Vad som helst som inte är fodrat känner jag nu. Och gärna något sådant här.

Bok

not that kind of girl

Har läst Not that kind of girl av Lena Dunham hur länge som helst just nu utan att bli klar. Jag tycker verkligen om den – det är bara att jag inte tar mig tid att läsa och så börjar jag på någon annan mitt i allt. Men nu så. Kommer även ta mig an boken Män förklarar saker för mig av Rebecca Solnit som min kille köpte på bokrean häromdan. Tror jag kommer gilla!

Missa inte att kika in hos Johanna för att läsa hennes lista!

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Jessica {blinkalilla}

  Vilken mysig dag! Det är Mimosa, den gula blomman.. Lärde mig precis det när jag köpte den för första gången för ett par veckor sedan.. Helt förtrollande doft!
  blinkalilla.com

  • Ja men just det! Tack Jessica! Ja visst är det?:)

 • karoline

  ÅH vad fint med bordet! Så glad över att det var just du som ville ta över det!

  • Tack snälla igen för att jag fick köpa det! Det blev perfekt! <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar