Annons
Annons

Månadens lista – April

Åh vad jag sett fram emot att skriva detta inlägg! Älskar denna lista som Tant Johanna startat och supermånga av mina favoriter hakat på dessutom. Missa inte 17 doors, Husligheter och Krickelin som skrivit superfina – och inspirerande listor på tema April. Här kommer min:

Annons

Bil

 bil

Någon gång måste ju en sån här snygg, rosa bubbla hamna på denna lista – så varför inte denna gång. Vore ju ganska så härlig att ha till sommarens äventyr! Nu har jag ju inte körkort (än) men kanske hinner jag ta tag i det projektet snart. Hoppas.

Frisyr

 alexa chung

Jag har alltid – och då menar jag verkligen alltid – med mig en bild av Alexa Chung till min frisör. Tycker liksom att hon har den perfekta frisyren (och stilen osv). Och jag är alltid så nöjd när jag kommer därifrån men så två dagar senare – ser jag precis ut som vanligt i håret igen. Blir lika besviken varje gång. Men fick jag önska skulle jag alltid, alltid ha denna frisyr.

Skor

sko

 Ett par sådan här brougesskor vore fint att dansa in våren med tycker jag.

Citat

feminism

Detta av Emma Watson alla gånger.

Porslin

fat garden party green le kiosk

Istället för kaffekopp väljer jag det här fatet från Le Kiosk. Fatet heter Garden Party Green och är designat av Tord Boontje och jag älskar det. Tänker mig att precis allting blir fint – och gott på ett sånt här fat!

Bok

astrid

Det enda jag hinner läsa just nu är noveller. De här fem av Astrid Lindgren från Novellix var perfekta att ha till Paris. (Man får ju inte ha för höga krav på sig själv med en liten 1,5-åring i närheten haha). Den här som heter Prinsessan som inte ville leka var himla fin.

Mat

mat

Ungefär allt ur denna bok.

Musik

Skärmavbild 2015-04-23 kl. 14.45.04

Låten Mistakes of my youth av Eels upptäckte min kille häromdan och nu går den varm här hemma. Så väldigt fin. Och dessutom med en bra video till.

Resmål

budapest

Har hört flera stycken, på sista tiden, som pratat om att Budapest är fint. Och billigt. Och inte så långt bort heller. Så kanske att jag skulle vilja åka dit snart. I höst möjligtvis.

Klänning

large

Allting som har en Peter Pan-krage och prickar får mitt hjärta att slå lite extra.

Tack än en gång för listan Johanna!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar