Annons
Annons

Maj genom Instagram

Eftersom vi redan är i mitten av juni (!) tänkte jag att det kunde vara på tiden att sammanfatta maj månad genom

Annons

Instagram. Det var en månad som bestod av mycket jobb – och också mycket sol och fina utflykter.

volang instagram

Månaden började med att jag och Emily Dahl plåtade hemma hos Emma – som har det fina kontot What decorates my day Instagram. Ett jobb som sedan lades upp på A mash up – och som nu är sålt till en stor, norsk inredningstidning. Hurra så kul!

volang instagram

Ett annat jobb jag gjorde var för Allt i Hemmet och det såg ut lite så här. Kommer ut i augusti!

volanglinda insta

Några dagar jobbade jag hemifrån vår underbara balkong. Är så himla nöjd med den i år! Den är liksom precis så lummig som jag alltid velat ha den. Och sedan det gamla IKEA-bordet fick sig en omgång med den fina, gröna utomhusfärgen från Cuprinol (om ni minns?) tycker jag om det SÅ mycket mer. Fler bilder från vår balkong finns här; 3 bilder från vår balkong.

Så ofta jag bara kunde stannade jag också till vid diverse syrenbuskar och bara njöt av doften och synen av allt det vackra.

volanglinda instagram

En del roliga events hanns också med. Som en pressvisning för ett samarbete mellan Mrs Mighetto och Pretty Pegs samt en fest för bästa förlaget Novellix som fyllde 5 år. Vi säljer ju NovellixVintagefabriken och deras fina noveller är helt klart en av våra bästsäljare. Kolla upp dem om ni inte redan gjort det!

volang-linda instagram

Månaden avslutades med en underbar loppis – som jag ju berättade om här. Och sen var det plötsligt juni månad – med Göteborg och Håkan Hellström på agendan, bland annat. Ser fram emot att kunna njuta riktigt mycket av det som är kvar av den här månaden också.

Följ mig gärna på Instagram – om ni inte redan gör det! Ni hittar mig under @volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Finaste sommar-sammanställningen. Hoppfullt när regnet öser ner utanför 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar