Annons
Annons

Magnolian blommar på Kungsholmen

Det tjusigaste magnoliaträdet jag vet – och som jag går förbi varje dag här på Kungsholmen – har äntligen slagit ut i blom. Kolla så fint.

Annons

magnoliaträd

Dessutom har det en så vackert pistagegrön husfasad i bakgrunden att det hela nästa blir för fint för att vara sant.

magnolia-2

En av mina favoritgrejer med våren helt klart!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar