Annons
Annons

Magi av Line T Klein.

Dessa bilder av den danske fotografen Line T Klein gör mig alldeles lycklig i dag. De är så delikata, ljuvliga och på samma gång enkla – på det bästa av sätt. De är hur fina som helst var och en för sig och tillsammans blir de smått magiska.

Annons

Lite tisdagsinspiration helt enkelt!

Förutom att titta på fina bilder ska jag i dag ha planeringsmöte om och med Vintagefabriken, äta dumplings och försöka hinna baka Linda Lomelinos bananmuffins med choklad och smuldeg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Linda

  Åh, härligt! Hoppas du gillar dem! Line är för övrigt en fantastisk fotograf som jag ser upp till väldigt mycket.

  • Det gjorde jag! Allt du gör blir så sjukt gott ju:) Kul att du också gillar Line. Hon är en ny bekantskap för mig men en som jag är säker på kommer stanna kvar.

 • Petra / Popetotrora

  Vackert så man nästan dånar. 🙂

 • Malin

  Underbara bilder! Alltså, jag är bara tvungen att tipsa dig om en tröja för barn som finns här http://www.ebay.com/itm/Lots-of-100-Cotton-Long-Sleeve-T-shirt-for-Baby-Toddler-Kids-Boys-Girls-1-7yrs-/171150956516?pt=US_Childrens_Unisex_Clothing&var=&hash=item27d96457e4
  Det finns nämligen en rosa med Chaplin-motiv 🙂

  • Tack snälla Malin! vad gulligt av dig. Den var sjukt söt! Kan absolut bli till ett köp framöver:)

 • Johanna S

  Ser vårigt & fint ut med blommor!
  Man kanske skulle ta och köpa hem ett gäng tulpaner?
  Usch för dumplings, inget för mig men alla är vi ju olika! Hoppas ni får mysigt iallafall 🙂

  • Haha ja och tur är väl det! Tulpaner tycker jag absolut du ska köpa hem:) Gör vardagen lite finare.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar