Annons
Annons

Mad Men säsong 5.

På söndag är det dags för säsong 5 av bästa, bästa serien Mad Men att sändas i USA. I Sverige har Mad Men premiär 1 april på Kanal 9, alltså en vecka senare men jag är övertygad om att det kommer vara värt väntan eftersom första avsnittet tydligen är hela två timmar långt.

Annons

Lyckan alltså! Jag sträckkollade hela säsong 4 på DVD när den kom ut och jag tror inte ens att det tog mig en vecka att se alla avsnitt för det var så bra. Sista avsnittet hade jag gåshud genom hela för att jag tyckte det var så sjukt bra.

Så därför tycker jag att det passar utmärkt att bjuda på lite Mad Men inspiration just idag. För inte nog med att kläderna är fantastiska, inredningen är minst lika snygg och inspirerande. Det tidiga 60-talet karaktäriseras ju inte bara av vackra teakmöbler och fint mönstrade tyger och väggar utan också av drinkvagnar fyllda med kristallkaraffer och snygga Dry Martini glas, rena linjer, pastelliga kök och rutiga golv och tapeter. Bland annat! Tycker verkligen att de fångat stilen fint i Mad Men. Vad tycker ni?

Mad men säsong 5

This Sunday season 5 of the absolutely wonderful series Mad Men premiers and I’m really looking forward to it. Apart from the clothes I also love the interiors in the series. All of the patterns, the beautiful teak furniture and the pretty Dry Martini glasses to mention some of it. Do you guys like Mad Men?

Alla fotografier kommer från AMC.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • älskar mad men och detta inlägget!

  • Hurra!! Jag visste att det borde komma igång igen snart men att det var sååå nära visste jag inte! Både jag och sambon älskar Mad Men så nu är lycka fullgjord. 🙂 Jag tycker verkligen att de gjort ett bra jobb och fångat stilen. Jag tror att 60-talet har fått sig ett rejält uppsving tack vare serien.

    Tack för din fina kommentar hos mig. Väldigt kul att ha hittat hit. Du har en ny följare!

    Ha det fint!
    Maria

  • Har inte sett serien, men vilka härliga bilder, älskar 60-taletinspirationen som flödar ut från bilderna.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar