Annons
Annons

Lyxiga drinkar i ELLE Mat & Vin

Just nu kan man hitta ett jobb som jag och bästa Emily Dahl gjort ihop i senaste numret av

Annons

ELLE Mat & Vin. Jubileumsnumret och allt. Det var ett jobb med drinkar på tema örter och frukt. Som t ex salvia och päron, rosmarin och grapefrukt och hallon och ros. Här ser ni ett litet axplock av bilderna. Alla kan ni så klart se i senaste ELLE Mat & Vin.

Drinkar Foto Emily Dahl-1

Drinkar Foto Emily Dahl-3

Drinkar Foto Emily Dahl-8

Drinkar Foto Emily Dahl-6

Drinkar Foto Emily Dahl-7

Tyckte själv att det blev himla fint och inspirerande. Och gott så klart. Är superpeppad på hösten och på att få göra massa fler roliga matjobb. Både till tidningar men också lite enklare varianter till bloggen. Skulle ni gilla det?

translation

Pics from a job that me and Emily Dahl created early this year for Swedish ELLE Mat & Vin.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (7)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Jag tycker att det verkar som en toppenidé med mer mat härinne. Allt du gör verkar gott men eftersom jag bor i Danmark kan jag aldrig köpa alla härliga tidningar – så det vore toppenkul om det kom lite mer här också!

    • Roligt att höra! Då ska jag göra mitt bästa:)

  • Ser superfint ut!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar