Annons
Annons

Lyckan i att ha knipit en plats på workshopen At the Table

Minns ni att jag skrev om workshopen At the Table för

Annons

nån vecka sedan? En workshop som Maria Strömberg Bååth (Made by Mary)Linda Lomelino (Call me cupcake), Linda Rönntoft (Raniamaria), Agnes Gällhagen (Cashew Kitchen) dragit igång – och håller i – och som kommer att äga rum på det vackra värdshuset Dala Floda i Dalarna. Häromdan släpptes biljetterna och lyckan var stor här när jag insåg att jag lyckats knipa en plats.

Ser SÅ mycket fram emot detta!

cashew ktichen

Jag tänker att jag komma bli superinspirerad av alla kreativa människor där.

cashew kitchen

Och så klart lära mig massor och utvecklas inom det här fältet mat och styling som jag tycker är så himla kul.

cashew kitchen

I mitten av september är det dags för workshopen At the Table och jag längtar redan.

Alla bilder av Agnes Gällhagen med bloggen Cashew Kitchen.

translation

Remember I wrote about the workshop At the Table a few weeks ago? A workshop Maria Strömberg Bååth (Made by Mary blog), Linda Lomelino (Call me cupcake blog), Linda Rönntoft (Rania Maria blog) and Agnes Gällhagen (Cashew Kitchen) launched. The other day tickets were released and the happiness was great here when I realized that I managed to pinch a place. I’m so much looking forward to learn lots and lot of styling and photographing, to be inspired and to meet creative people. Can’t wait ‘til it’s time!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Wow! Detta låter ju helt fantastiskt, vilken dröm! Dessvärre klingade priset inte så bra i min studentekonomi just nu så hoppas denna workshop blir av flera gånger.

    • Eller hur gör det? Nej jag förstår verkligen det – det kommer med allra största sannolikhet fler tillfällen längre fram. Håller tummarna!

  • Åh vad roligt att du är så peppad!! Det är jag med 😀 Det kommer bli superfint att ses och inspireras av varandra och äta massa god mat och riktigt nörda loss inom matstyling 🙂 Kram Agnes

    • Härligt! Ja det kommer ju bli grymt:) Ska bli kul att ses! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar