Annons
Annons

Lucka nummer 7: En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

Lucka nummer 7 i Emily Dahls kalender innehåller den här bilden:

Det är en bild från midsommar (igen) i somras där jag har krans i håret, 60-talsinspirerad klänning med spets och träskor. Lite så som jag egentligen alltid skulle vilja gå klädd.

Annons

Och helst skulle jag också vilja att det alltid var sommar och att jag alltid kunde ha någonstans att sitta och dingla med benen.

Eminenta Emma har tagit den fina bilden på oss.

Number 7 in the Christmas calendar by Emily Dahl is me in my 60’s dress, with flowers in my hair and with clogs. It’s the way I wish I always looked. I also wish it was always summer and that my boyfriend always had a guitar and sang for me.   

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar