Annons
Annons

Lucka nummer 6: en bild på någon som du älskar.

Den här luckan tillägnar jag min kille, och fästman, David. Han är den vackraste, roligaste, snällaste, smartaste och mest givmilda person jag nånsin träffat. Han är den som lyfter mig när jag faller, den stöttar mig när jag tvivlar och den som tröstar mig när jag är ledsen. Han är den som gläds med mig när jag är glad, den som väcker min nyfikenhet och äventyrslusta till liv och den som blir stolt över mig när jag lyckas.

Han har den finaste sångrösten och är en mästare på att spela både gitarr och piano. Fick jag bara välja en enda sak att göra innan jag dog skulle det vara att han skulle sjunga för mig. Så det är så.

Han gör mig till en lite bättre människa, för varje dag som går och jag älskar honom så mycket att det känns som att mitt hjärta ska gå sönder om jag tänker på det för mycket.

I morgon i Emily Dahl kalendern är det dags för lucka nummer 7 och en bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut. Jag har verkligen ingen aning om vilken bild jag ska välja. Sjukt svårt!

Today, in the Christmas calendar, I choose to write about my boyfriend David. He’s the most perfect human being I’ve ever known and I wish for him to always be mine.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Teres

  Så fint!! jag längtar till ni ska gifta er, det ska bli sjukt kul å följa
  (och du fattar ju att jag kommer tjata varje dag om att jag ska få vara er Dj haha)

  • Åh finaste kommentaren! Och det är givet att du ska vara DJ! Något annat vore skandal:) Kram!

 • Linda i Berlin

  Så himla fint! Kärlek kan vara så där fint att man nästan blir gråtfärdig ibland.

  Jag kan inte heller välja bild för i morgon, men det beror nog på att det inte finns så många bilder över huvudtaget på mig. Men lycka till till oss 🙂

 • Åh så fint Linda, jag började gråta, på riktigt! Finaste finaste ni. Puss!

 • Pingback: Lucka 24; en bild från en tidigare julafton. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar