Annons
Annons

Lucka nummer 3: en bild på din bästa vän.

Så här ser min bästa vän Frida ut.

Jag skrev om henne i förra årets kalender också och jag är säker på att hon kommer figurera som min bästa vän i varje kalender jag någonsin skriver. Hon är som en trygg hamn som alltid finns där.

Annons

Som ser mig och lyssnar på mig och förstår mig. Det bästa som finns är att sitta uppkrupen i Fridas soffa och äta hämtmat,  kolla på töntiga program och prata om livets alla ups and downs. Tack för att du vill vara min vän världens bästa Frida!

Fotografi av Emma och kalender av Emily Dahl.

This is my best friend Frida. She is truly amazing and I’m very lucky to have her in my life.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar