Annons
Annons

Lucka nummer 3; berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Det blev inte mycket till någon regelbunden julkalender här i år. Det är ett som är säkert haha. Det är en liten person som tar upp det mesta av min tid nämligen. Med all rätt. Men här kommer i alla fall lucka nummer 3 i Emily Dahls julkalender, exakt 7 dagar för sent. Bättre sent än aldrig eller hur var det nu?

Berätta om vad du önskar dig i julklapp.

grace

I år har jag önskat mig sådant jag verkligen, verkligen vill ha och som jag suktat efter länge. Sådant jag inte har råd att köpa själv just nu men ändå inte riktigt kan sluta tänka på. Som de urtjusiga muggarna Swedish Grace från Rörstrand. Tidlösa, pastelliga och i den perfekta formen och storleken. Har önskat mig både gröna, rosa och blå för det är så fint att blanda.

Annons
 pilblad william morris

Och så tapeten Pilblad av William Morris. En tapet som jag faktiskt suktade efter redan i början av året. Men nu har jag kommit på att den skulle göra sig bättre i köket än i hallen. Jag håller tummarna för att tapetsering också ingår i paketet.

kudde

Sen hade jag inte direkt blivit ledsen om någon av de här kuddarna låg under granen. Från Numero 74 via Mokkasin. De är gjorda i 100% bomull och är allihop superfina – både i färg och mönster. 

Helt enkelt tre hållbara klappar som kommer förgylla många, många dagar här hemma.

Men framförallt måste jag ändå säga att jag önskar mig en lugn och fin jul. Och så ett snällt avslut på ett december som inte börjat lika snällt på grund av sorgligheter och dramatik jag gärna varit utan. Men på något sätt klarar man av allt sånt ändå. Och blir förhoppningsvis lite starkare efteråt.

Bild 1 är tagen av Nanna på Så fint jag vill, bild 2 av Idha Lindhag och styling av Lotta Agaton och bild nummer 3 av Sofia Mokkasin. 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar