Annons
Annons

Lucka nummer 2: en bild på dig själv hemma.

Eftersom jag är relativt nyinflyttad och saker och ting tagit väldigt lång tid att få i ordning har jag inte lyckats få till någon jättebra bild till denna lucka. Så den här Instagram-bilden som min kompis Frida tog en kväll när hon var hemma hos oss får duga.

Annons

Den är dessutom ganska rolig, även om bildkvalitén är väldigt dålig.

Det är helt enkelt en bild på mig när jag sitter i vårt stökiga vardagsrum och larvar mig med min killes guitalele (en blandning mellan en ukulele och en gitarr för er som undrar) och ser väldigt koncentrerad ut. Som att jag faktiskt kunde spela på riktigt, haha.

Så fort vi kommit i ordning mer ska jag visa fler bilder från vårt hem. Nästa veckan kommer hyllor till vardagsrummet så vi kan organisera bland alla böcker. Och nån gång efter nyår kommer vår nya soffa. Jag längtar!

Part number two of the advent calendar from Emily Dahl. It’s me in my messy home pretending to play the guitalele.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar