Annons
Annons

Lucka nummer 15; en bild på ett utav dina favoritcitat.

Rolig men svår lucka i Emily Dahls kalender. Det är himla svårt att inte känna att de flesta citat är nötta och klichéartade så det tog ett tag att välja. Till slut bestämde jag mig för det här för att jag tycker att det säger något om mig som person.

”Non je ne regrette rien”. Alltså ”Nej, jag ångrar ingenting”, vilket är hämtat ur låten med samma namn med Edith Piaf. Jag tänker att det handlar om att våga göra saker man egentligen är rädd för. Och även om att man bara ångrar det man aldrig gjorde.

Sen finns det även ett annat talesätt som jag ofta, ofta brukar använda mig och det är ”kan de så kan jag”. Så tänker jag om mycket, inte minst gällande bloggen, boken Vintageparty, Blogghjälpen med mera, med mera. Varför skulle jag vara sämre liksom? Ett tips till er som tvivlar. Bara gör det! Det värsta som kan hända är att det inte fungerar och då har ni  alla fall testat.

Affisch från Mokkasin och så mitt favoritfotografi av Erwin Blumenfeld.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar