Annons
Annons

Lucka nummer 13; en bild på någon av dina favoritsaker.

Dagens lucka innehåller något väldigt tjusigt och också sprillans nytt. Denna vackra vintagelampa fick jag nämligen med mig hem efter ett möte hos Lollo i går. Hon hade ingen plats för den längre och tyckte att den skulle passa bra i vårt nya sovrum. Och det tycker jag med! Alldeles perfekt är den.

Annons

Läs Emilys kalender och se vilka andra som skriver den här.

Här hittar ni mina tidigare luckor:

Lucka 1; en bild på dig själv som du tycker om.

Lucka 2: en bild på dig själv hemma.

Lucka 3; en bild på din bästa vän.

Lucka 4; en bild på en person som du beundrar.

Lucka 5; en bild på dig som togs i somras.

Lucka 6; en bild på någon som du älskar.

Lucka 7; en bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

Lucka 8; en bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.

Lucka 10; en bild på ditt favoritdjur.

Lucka 11; en bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.

Lucka 12; en bild på någon som du saknar.

This is one of my favorite things in my home right now. A vintage lamp I got as a gift from my friend Louise.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar