Annons
Annons

Lucka nummer 10: en bild på ditt favoritdjur.

Lucka nummer 10 i Emilys kalender handlar om ens favoritdjur. Ett inte alltför svårt val för mig. Jag har säkert redan postat både en och annan bild här på bloggen genom åren gällande mitt favoritdjur; nämligen engelska bulldogs. Av alla djur i hela världen finns det inget djur jag tycker är sötare än en engelsk bulldog valp. De fullvuxna är självklart också hur fina som helst men alltså valparna, oh my. Underbart. Jag MÅSTE få ha en sådan någon gång. Måste. Jag har redan bestämt namn och allt.

english bulldog

Annons

Number 10 in the Emily Dahl calendar is a picture of my favorite pet: english bulldog puppies. They are the cutest animal that I know of and one day I will have my own. I already know what I will name him and I know that we will become best friends.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar