Annons
Annons

Lucka nummer 1: en bild på dig själv som du tycker om.

I dag är den 1 december och självklart blir det en upprepning av förra årets adventskalender (skapad av den eminenta Emily Dahl) här på bloggen! Det var så himla kul att få skriva den då och jag förstod det som att ni tyckte det var kul att läsa den också.

Annons

Hoppas ni kommer gilla årets upplaga lika mycket. Häng på om ni vill! Här hos Emily Dahl kan man läsa om hur den går till och redan nu se hur alla luckorna kommer se ut. Nu kör vi!

1. En bild på dig som du själv tycker om.

Den här bilden tog Emma av mig på midsommar i år. Vi firade midsommar på den lilla, lilla ön Ormö i den sörmländska skärgården, där Lollo och hennes familj har sommarställe. Det var en så himla fin helg och idyllisk så det förslog, med midsommarstång, sill och jordgubbar. På den här bilden har jag och Emma nyss varit ute på en äng och plockat blommor till midsommarkransen och jag instagrammar någon bild av ängen tror jag. Jag minns att jag kände mig så nöjd och bekväm just den här dagen i just den där stunden, där jag satt och band min krans, och det var en så grym känsla. Jag var avslappnad och lugn och liksom i mitt esse.

Jag gillar också att jag ser ganska så mycket coolare ut på den här bilden än jag oftast känner mig. På något sätt är det en bra sak tänker jag. Att ibland reflektera över vad andra har för bild av en själv och att jämföra den med bilden man själv har av sin person. Oftast är de vitt skilda och oftast är det också bilden som andra har av en som stämmer in bäst på verkligheten, eftersom man allt som oftast tenderar att tänka på sig själv på ett sätt som inte är lika snällt. Förstår ni vad jag menar? Hur som, jag gillar denna bilden massor!

Gå in hos Emily Dahl och var med i adventskalendern ni också vettja. Skriv gärna en kommentar här hos mig med så jag kan läsa era historier.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar