Annons
Annons

Lucka 6; En bild från en resa du gjorde under året

Tyvärr har det här varit året då jag rest som minst. Föräldrapenningen har tvingat oss att vara mer sparsamma så vi har fått hålla oss på hemmaplan det här året. Förutom två gånger i somras. Dels när vi var på Gotland – vilket ju faktiskt var lite som att vara utomlands.

Annons

Och dels när vi besökte mina föräldrar i Malmö och passade på att ta en minisemester i Köpenhamn.

köpenhamn 3

köpenhamn 4

köpenhamn 5

Med betoning på mini. En natt och två dagar blev det. Men det var hur fint som helst. Vi hann med massor tyckte jag – trots den korta tiden – och jag blev väldigt sugen på att åka tillbaka dit snart. Jag tänker att det är bra resor sådana där. Som ger en mersmak och en längtan tillbaks.

köpenhamn 6

köpenhamn 2

köpenhamn 1

köpenhamn 7

Sommaren alltså <3. Fick sådan längtan efter den att jag inte kunde välja bara en bild – så det blev några bonusbilder med när jag ändå var igång.

Alla bilder från den lilla resan till Köpenhamn finns här:

Klängrosor, färgglada hus och en himmelsk risotto i Köpenhamn och här Finaste kyrkogården, frasigt wienerbröd och ett karamelleri i Köpenhamn.

Det här var alltså Lucka nummer 6 i Emily Dahls julkalender. Läs mer om kalendern inne hos Emily.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar