Annons
Annons

Lucka 6; berätta om bloggarna du läser.

Alltså jag läser så många bloggar så det är inte klokt. Vet inte vad jag gjorde innan jag kom in i den hära bloggosfären. Jag älskar den! Tycker att det är en så himla fin stämning här och alla är snälla och uppmuntrar varandra och delar med sig av både bra och dåliga erfarenheter. Och inte minst är bloggarna en aldrig sinande ström av inspiration, något som är helt fantastiskt och som tillfört så mycket bra i min tillvaro. Nästa år tänkte eventuellt jag dra igång en liten grej här på Volang som har att göra med bloggar jag gillar. Men så länge kan ni ju läsa om mina favoriter nästan varje fredag under rubriken Fredagsfavorit/ Bloggtips. Och därifrån kommer några av de här:

Teres på Mina bestyr som skriver så himla fint om sitt hem, sina barn och en massa annat. Dessutom har hon så sjukt bra musiksmak att jag blir alldeles lycklig varje gång hon lagt upp en ny spellista på bloggen:

Annons

Bloggen La maison d’Anna G som fokuserar på skandinavisk inredning, färg och vackra rum med mycket ljus:

Brown dress with white dots som varje dag bjuder på sån här tjusig inspiration, där den ena bilden är vackrare än den andra:

Söta och trevliga Madeleine på Bonjour Vintage som bloggar om tårtkalas, barnrum och loppisfynd:

An apple a day som amerikanska Emerson Merrick skriver. Den handlar om New York, blomsterarrangemang och vintageklänningar och ser ut såhär:

Sofia på Mokkasin som driver den finaste webbutik jag vet och verkar ha det snyggaste hemmet:

Anna Malmberg som fotograferar så himla fint, har en massa kreativa idéer och bor i Paris:

Sen läser jag varje dag mina vänner och bekantas bloggar som är hemskt olika men lika fina, fantastiska och läsvärda allihop:

Davids blogg som Monty (där han just nu bjuder på en låt om dan som blir en grym lista med julmusik, färdig lagom till julafton).

Frida Gro

Emma på Emmas vintage

Lollo på Vintageprylar

Idas Virtual Moodboard

Kulturkoftan Sofia

Lisa i Fiskarstugan

Sofias fina Apple Dear?

Emily på See Emily Play

Fatima på A pocketful of dreams

Bake my Day Mattias

Läser ni också några av mina favoriter? Eller har ni tips på bloggar ni tror jag skulle gilla? Skriv en kommentar och tipsa mig vettja!

In today’s Christmas calender I tell you all about my favorite blogs.

Foto: klicka på bilderna för att se källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Ida

  Vilka bra tips! Vissa av dem läser jag redan! Jag tror även att du skulle gilla enoughisenough.blogg.se hallonsemla.devote.se tantmarit.blogg.se och ennui.blogg.se mina favoriter!

  • Hallonsemla och Tant Marit läser jag faktiskt redan så det ha de du rätt i:) Och de andra två känns ju verkligen också som nåt i min smak. Tack Ida!

 • Vilka fina tips! 🙂 Många nya bloggar att följa. Skoj!

 • Anna Back

  Tror du skulle gilla:
  annaritar.blogspot.com
  sen får du gärna kolla in på min blogg:
  annaback.blogspot.com /Anna

 • Teres

  men gull!

 • tack tack dubbeltack finaste linda! gulle dig!

 • Tack igen! Och roligt att min bild kom med där 🙂

 • Ååå! Jag älskar också att följa massa bloggar! Gärna med olika inriktningar, allt från mode och inredning till viktiga sociala frågor. Älskar t ex Hälsa är mer än en siffra, Beyond Sizes och http://kroppsbild.wordpress.com/ som ger stor uppmuntran och pepping till dom som kanske inte faller inom ramen för modebranschens storleksnormer. Dom gör ett fantastiskt jobb som skriver om det här!
  Och så gillar jag att läsa bloggar av svenskar som bor utomlands eller ofta är på resande fot i sina jobb, som t ex ‘Jazzhands’ och ‘Sofia springer’. För mig har en helt ny värld öppnats av att följa Sofia Hedströms bloggande inför New York maraton! Så mysigt att hon springer i klänning!

  • Och så gillar jag ju din blogg förstås och det fina i att du tar dig tid att titta in hos dom som följer dig!

   • Men vad fin du är! Tack. Klart jag tittar in hos er, ni är ju så grymma. Och vilka roliga tips, de ska jag verkligen kolla upp! Kram.

 • Designskolan

  Får man tipsa om sin egen blogg? 😉 http://wabisabi-style.blogspot.com/

  Gillar också Brown Dress… men är rätt sur på att han/hon inte redovisar varifrån bilderna kommer. Vad gör man?
  Ha det gott, L

 • Pingback: Lucka 12; berätta om din favoritsak i ditt hem. | Volangvolang.elleinterior.se()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar