Annons
Annons

Lucka 5: en bild på dig som någon annan tagit

Lucka nummer 5 i Emily Dahls kalender är öppnad! Och i den finns en bild på mig som någon annan tagit. Det var Emma som knäppte av den här när vi var på Gotland i somras och jag älskar att jag ser precis så där glad ut som jag var.

Annons

Inget fejkat där inte.

Vi hade dragit iväg ut på restaurang – jag, Emma, Lollo och Fatima – och lämnat män och barn i huset. Och det var alldeles varmt och ljust och så somrigt det bara gick. Vi åt crepes, drack vin och pratade om bebisar, vänskap, kärlek och annat viktigt.

volnag-linda gotland

En sådan där kväll som jag minns att jag tänkte då att jag för alltid skulle minnas. Och jag tror att jag hade rätt.

Foto: Emma Sundh.

Hoppas ni får världens finaste fredagkväll!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar