Annons
Annons

Lucka 3: En bild på någon du älskat i år

Här kommer gårdagens lucka i Emily Dahls kalender en dag för sent. Sådär som det blir i bland. Men jag tyckte den var för fin för att missa den här luckan.

Det här är en bild på någon jag älskat i år. Eller på två stycken – som ni ser.

d&c

Men de hör ju liksom ihop och är så himla lika på massvis av sätt. Och jag älskar dem precis lika mycket. David och Chaplin. Mina bästa personer och det mest värdefulla jag har.

David som är så kärleksfull och omtänksam och rolig och varm och uppmuntrande och vet precis vad jag behöver. Innan jag ens behöver säga det. Och som är så talangfull, intelligent och allmänbildad att jag förundras varje dag över hur det kan få plats så mycket bra i en enda person. Och så Chaplin. Denna positiva, sociala, humoristiska, envisa, tokiga, smarta och egensinniga lilla person som helt plötsligt bara fanns här hos oss. Och som jag ser så himla mycket fram emot att få älska mer och mer för varje dag och för varje år som går.

Tack för att jag får ha er i mitt liv.<3

Annons

translation

This is part 4 of the lovely Emily Dahl’s Christmas calendar. It’s about someone I loved this past year. I loved my fiancé and my son because they are the joy in my life. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • emma sundh

    Åh, vad fint och vilken fantastisk bild!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar