Annons
Annons

Lucka 3; berätta om din bästa vän.

Min bästa vän är min pojkvän David. Han är den jag ringer när jag är glad, när jag är ledsen eller när jag vill bli glad. Han har gjort mig till en bättre människa och han har samtidigt lärt mig hur bra jag verkligen är.

Annons

Det bästa jag vet är att resa ihop med honom. Att få vandra nya gator och torg med hans hand i min. Att få dela alla vackra upplevelser och att äta goda saker på nya ställen ihop med honom.

Vi har samma barnsliga vurm för animerade filmer och nostalgiska prylar och delar samma sentimentala sätt att se på vår omvärld. Vi tycker om samma slags humor, människor och platser och delar både bokhyllor och skivsamlingar med varandra.

Dessutom sjunger han bäst i världen, både för mig och för andra och har så mycket kreativa och bra idéer hela tiden att jag aldrig slutar imponeras över honom. Jag ser så mycket fram emot allt fantastiskt vi ska få vara med om tillsammans och varje dag är jag så sjukt tacksam och glad över att det är vi.

Sen måste jag också berätta om min vän Frida, som var den jag flyttade in hos när jag kom till Stockholm. Hade det inte varit för henne, alla samtal i hennes soffa med te och varma filtar och hennes självklara sätt att bjuda in mig i sitt liv och presentera mig för sina vänner och sin familj, hade jag antagligen aldrig stannat kvar. Hon blev den storasyster jag aldrig haft och hon kommer alltid vara den jag öppnar mig för mest och helst.

Jag längtar tills vi ska ha tid att åka iväg på nån resa bara hon och jag. För nåt år sen var vi i Krakow ihop över en helg och det var så himla bra. Det var tidig höst och vi strosade kullerstensgator fram, hittade mysiga fik som var klädda i murgröna och hade stora parasoller och drack vin på knäppa barer till sent på natten. Kompisresor är verkligen något man borde göra oftare tycker jag.

Foto: två av fotografierna lånade från Emmas blogg. De andra två från Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar