Annons
Annons

Lucka 24; en bild från en tidigare julafton.

God jul fina ni! Det har blivit dags för den sista luckan i eminenta Emily Dahls adventskalender vilket är en bild från en tidigare julafton.
emily dahl adventskalender, volang adventskalender, volang blogg, volang elle, adventskalender 2012,

Den här bilden togs – av min kille – ganska exakt en vecka innan själva julafton förra året. Nämligen på vår årliga kompisjul. Jag hade inte med kameran på den riktiga julaftonen men jag tycker den här bilden duger precis lika bra. Jag sitter, precis som i lucka nummer 14, på golvet hos Emma och John och njuter av julstämningen. Kanske tänker jag på något, kanske pratar jag med någon som sitter framför mig, jag minns inte. Men precis så som jag ser ut på denna bild tror jag att jag ofta ser ut ändå. Lite fundersam sådär och koncentrerad på något sätt. En bra bild helt enkelt.

Tack alla ni som läst det här årets kalender och tack till Emily för att du gjort ännu en strålande adventskalender!

Här hittar ni mina tidigare luckor:

Annons

Lucka 1; en bild på dig själv som du tycker om.

Lucka 2: en bild på dig själv hemma.

Lucka 3; en bild på din bästa vän.

Lucka 4; en bild på en person som du beundrar.

Lucka 5; en bild på dig som togs i somras.

Lucka 6; en bild på någon som du älskar.

Lucka 7; en bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

Lucka 8; en bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.

Lucka 10; en bild på ditt favoritdjur.

Lucka 11; en bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.

Lucka 12; en bild på någon som du saknar.

Lucka 13; en bild på någon av dina favoritsaker.

Lucka 14; en bild på dig som du inte visste om att den togs.

Lucka 15; en bild på ett utav dina favoritcitat.

Luck 19; en bild på dig själv från idag.

Lucka 20; en bild på din önskelista från i år.

Lucka 21 & 22; en bild på dig när du är ledsen och en när du är glad.

This is a picture of me from last Christmas and it’s also number 24 in the calendar. Thanks for reading it this year as well and a Merry Christmas to you all!

;

;

;

;

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar