Annons
Annons

Lucka 23; en bild som bäst beskriver ditt humör idag.

Det blir många luckor på en dag, minst sagt, men det känns trist att missa någon så här i slutet. Hoppas ni gillar! Här kommer alltså nummer 23 i Emilys kalender; en bild som bäst beskriver ditt humör idag.

Även om jag är lite trött efter ännu en hektisk vecka och en förkylning som vägrar ge med sig, tycker jag ändå den här bilden beskriver mitt humör idag. Den togs på Emma och Johns bröllop för något år sedan och för mig representerar den både förväntan, glädje och nyfikenhet. Precis som jag känner just idag för julafton och alla festligheter som väntar de närmsta dagarna. Det är något magiskt över det hela som liksom inte går att ta på men som bara finns där och det gillar man ju.

Foto: Fredrik Juthberg.

 

Annons

I think this picture describres pretty well how I feel today; excited, happy and curious.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar