Annons
Annons

Lucka 23: En bild från ditt hem

Lucka nummer 23 i kalendern av

Annons

Emily Dahl kommer här. Och den innehåller en bild från mitt hem.

Den här bilden har jag visat er för ett tag sedan –  i samband med att den publicerades i Amelia. Det är Sofia Byström som tagit den i mitt vardagsrum, en solig dag i juli när Chaplin var runt 9 månader.

volang-linda vardagsrum

Tycker vi ser så himla helylle ut på den på nåt sätt. På ett bra sätt. Och så ser Chaplin himla gullig ut i sina loppisfyndade hängselbyxor och utan strumpor.

Jag tycker väldigt mycket om vårt vardagsrum. Speciellt på sommaren när man har balkongdörren öppen och alla ljuden från gatan och Rålambshovsparken nedanför når oss. Då älskar jag verkligen det här privilegiet med att att bo i stan ännu lite mer än vanligt.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Hedvig

  men åh vad du ser ut att bo fint!! så himla bra idé med väskorna som bord!

  http://hedvighedvig.devote.se

  • Tack snälla! Vad kul att höra. Ja det är så himla praktiskt med. Bara till att slänga ner sånt som inte har någon direkt plats hemma i de där väskorna:)

 • Karin

  Var kommer den fina soffan och fåtöljen ifrån?

  • Hej Karin! De kommer från en butik som heter The Sofia Store. Modellen heter Jackie om jag inte minns fel. De är supersköna och känns väldigt hållbara också:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar