Annons
Annons

Lucka 20; En bild från ett äventyr du gjort i år

Lucka 20 i Emily Dahls kalender vill jag inte missa så därför hakar jag på så här på kvällskvisten. Dagens uppdrag är att skriva om en bild från ett äventyr du gjort i år.

Självklart är det största äventyret jag gjort att vara mamma åt Chaplin. Vet inte om jag någonsin kommer att vara om ett större äventyr om jag ska vara ärlig. Boken, butiken, alla underbara resor jag gjort och roliga jobb jag haft i all ära, men det här med att få ett barn – hjälp alltså. Vilken grej.

chaps

Känns som att det dröjde tills han fyllde 1 år som jag började landa någotsånär. Och det känns väldigt skönt att vara där nu. Även om jag njutit av det här året extremt mycket har det varit en stor omställning i livet att vi plötsligt var tre stycken i familjen.

Och nästa år börjar nästa äventyr; att få ihop någon slags vardag utan att känna att vi fastnar i ekorrhjul av rutiner och tristess – vilket är en stor skräck för mig. Men jag tror säkert att det kommer bli fint. Med lite envishet och vilja så. För jag gillar ju det där med äventyr.

Tycker för övrigt att den här bilden är så himla rolig. Chaplin ser helt så himla tokig ut med sin lilla putmage, kepsen på sned och kexet på väg in i munnen och jag med kameran på axeln men antagligen utan någon som helst tid över för att ta en endaste bild haha.

Och som vanligt är det min hovfotograf Emma som knäppt bilden.

translation

Today’s assignment in Emily Dahl’s calendaris to write about a picture from an adventure you’ve made this past year. Obviously, the greatest adventure I’ve done is to be a mother to little Chaplin. Do not know if there will ever be a greater adventure if I’ll be honest. The book, store, all the wonderful trips I have made and fun job I’ve had in all honor, but this thing with having a child – what a thing. And I’m very thankful for every day that has passed and I’m also very much looking forward to all the days to come togeheter with him.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar