Annons
Annons

Lucka 20; berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Den här luckan blev jag nästan barnsligt glad av att skriva, om det är nåt jag gillar så är det att skriva önskelistor och att drömma om sånt som kan bli på riktigt, hihi. Här kommer lite av det jag önskar mig i julklapp.

Annons

Men mest av allt önskar jag mig ju en lugn, fin och mysig jul med dem jag gillar, såklart.

Första säsongen av hajpade Downton Abbey som jag inte sett än. Det måste jag ju göra.

Den här inredningsboken som Frankie Magazine gett ut. Tror inte jag behöver säga så mycket mer, vem som helst förstår ju att det här är en bok som gjord för mig.

Och när jag ändå är igång önskar jag mig även boken Sweet Treats som Frankie gjort.

Jag skulle tycka att det vore hemskt kul att få ett årskort på Fotografiska, som jag tycker är Stockholms bästa museum. Med sin unga, fräscha approach, sina mångfacetterade utställningar, fina lokaler och bra öppningstider förtjänar de all den framgång de fått hittills.

En grej som jag alltid velat ha men aldrig vågat önska mig för att den är så dyr är den här boken med Tim Walkers samlade fotografier. Den verkar alldeles magisk!

Sen är det alltid ett säkert kort att ge mig fina vintagekoppar eller vackra tapetstuvar som jag kan pyssla ihop något kul med. Vad önskar ni er då?

This was really funny to write. It’s about all I wish for this Christmas. Most of all I want to relax and be with the ones I love (of course) but part from that I would love for Santa to bring me the first season of Downton Abbey, some nice books or a beautiful vintage cup.

Foto: klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia

    Tim Walker-boken! Vilken dröm. Finns den på Fotografiska? Och i så fall, kan vi gå och klämma på den då?

  • Sofia

    Sofia= Åberg.

  • Pingback: god fortsättning! | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar