Annons
Annons

Lucka 2; En bild på något gott du ätit i år

Lucka nr 2 i Emily Dahls julkalender kommer här och handlar om något gott jag ätit i år:

emelie

Det var en solig kväll i augusti. Vi tog med Chaplin i vagnen och satte oss i Rålambshovsparken. På restaurangen som ligger där.

Annons

Vi beställde in varsin Moules marinières och varsin öl och det var något av det godaste jag ätit tror jag. Just precis då var det helt perfekt.

Ni vet när allting stämmer. Barnet somnade som vi ville, ölen var iskall och maten var sjukt god och portionerna stora. Sommaren var fortfarande i full blom och hösten låg framför oss som ett spännande äventyr.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar