Annons
Annons

Lucka 19; berätta om en vän som bor långt bort.

Jag är lyckligt lottad och har de flesta av mina vänner nära mig här i Stockholm. Men om det var någon jag fick önska bodde lite närmre skulle det vara Sofia som bor i Göteborg. Hon är så grym på att skriva, hitta de finaste fynden på loppisar och att sprida värme och glädje runt omkring sig.

Annons

Hon kan allt om böcker och vilka författare som är värda att kolla upp och blir lika beroende av tv-serier (och lika kär i karaktärerna) som jag.

Vi har så mycket gemensamt i form av musik, böcker, kläder och människor vi beundrar och jag älskar att tipsa henne om nya saker jag upptäckt och när hon gör detsamma med sånt hon hittat. En annan rolig grej är att nästan alltid när vi ses har vi köpt likadana klänningar, skor eller väskor, så knäppt men hemskt fint. Jag ser fram emot nyår då hon kommer hit några dagar, då tänkte jag att vi ska gå på bästa Papercut, dricka rödvin på en fransk bistro och kanske ta en promenad i snön.

This is a friend I miss a lot. Her name is Sofia and she lives in Gothenburg but I wished she lived here in my town. We have so much in common in terms of music, books, clothes and people we admire and I love to tell her about new things I’ve discovered and when she does the same with stuff she found. Another funny thing is that almost always when we meet, we have bought similar dresses, shoes or bags. That’s so weird but awful nice. I look forward to New Year’s when she comes here for a few days.

Läs mina senaste luckor här:

Lucka 18; berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.

Lucka 17; berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.

Lucka 15; berätta om en av dina favoritböcker.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • men åh, fina bilder.

  • ja visst är de? Pariskänsla på dem alltså!:)

 • Sofia

  TACK för orden. God jul käraste vännen och ses snart!

 • Sofia

  Och du. Jag är så himla glad för att du finns! Och att vi är så lika. Kärlek.

  • volang

   Åh. Detsamma. Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar