Annons
Annons

Lucka 18; en bild på något fint du fått i år

I lucka 18 i Emily Dahls julkalender; en bild på något fint du fått i år, väljer jag de två tapetrullar jag fick av min pappa och mamma i försenad julklapp. De som –

Annons

någon månad senare – skulle få komma upp på väggen i köket och förgylla varenda dag.

tapet1

tapet2

tapet3

Tycker att det blev så himla, himla fint och känner att de där tapetrullarna förgyller såväl mörka morgnar som kletig gröt och berg av disk. Det var helt enkelt en himla, himla fin sak att få alltså!

Tapeten heter Pilblad och det är William Morris som designat den.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Men oj oj oj… inser nu att det var alldeles för länge sen jag hälsade på här. Sååå mycket fint jag missat i inlägg efter inlägg. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar