Annons
Annons

Lucka 12; En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

Jag hoppar på Emily Dahls roliga julkalender en dag till och här kommer därför en bild från i somras som väcker min sommarlängtan. Den längtan är ju aldrig långt borta hos mig – som ni säkert vet vid det här laget.

Annons

Men just den här bilden får symbolisera den härliga sommaren som gick och allt som jag älskar med den där årstiden.

Bilden är tagen på Gotland och föreställer huset vi hyrde ihop med några vänner och huserade i under en hel vecka.

gotland

Till huset hörde den största och mest underbara trädgård jag sett. Lummig , lite vildvuxen och med hur mycket plats som helst för pigga barn att springa runt och busa i. Och för lata semesterfirare att ligga och läsa och vila på. Idylliskt så det förslår – precis som man allting alltid är när man tänker tillbaka på de där månaderna juni, juli och augusti. Bästa tiden på året om ni frågar mig.

Det här var lucka nummer 12 i Emily Dahls julkalender. Läs mer om kalendern inne hos Emily och om du själv är med och skriver den – tipsa mig gärna om din blogg i kommentarsfältet.

translation

I continue with writing Emily Dahl lovely Christmas calendar. Therefore I’ll show you this picture from last summer that arouses my summer longing. The longing is never far away with me – as you probably know by now and this picture symbolizes the glorious summer that went and everything that I love with that season.

The picture is taken in Gotland and imagine the house we rented together with some friends. The house belonged to the largest and most wonderful gardens I’ve seen. Lush, a little overgrown and with lots and lots of space for lively kids to run around and play in. And for the lazy holiday makers to lie and read and rest. Idyllic with a vengeance – just as you everything always is when you think back on those months of June, July and August. The best time of year if you ask me.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar