Annons
Annons

Lovely Life hemma hos oss

Nu hittar ni reportaget som Amelia och

Annons

Ulrika från Lovely Life gjorde hos oss för några veckor sedan. Jag känner mig väldigt hedrad och glad över att få vara med på ett hörn i den härliga värld de byggt upp på Lovely Life. Hoppas ni gillar reportaget!

Jag pratar bland annat om varför jag vill åka till Kina och jobba med pandor, berättar om mina smultronställen i Stockholm och om varför SofiaMokkasin inspirerar mig så mycket.

Här nedan kan ni se några av bilderna som Amelia tog. Alla bilder hittar ni här: Hemma hos Volang-Linda.

hemma hos volang-linda 1

hemma hos volang-linda 5

hemma hos volang-linda 4

hemma hos volang-linda

hemma hos volang-linda

hemma hos volang-linda 3

hemma hos volang-linda 10

hemma hos volang-linda 111

  hemma hos volang-linda

hemma hos volang-linda 9

hemma hos volang-linda

  hemma hos volang-linda 12

IMG_7565-1024x683

Alla bilder av Amelia Widell.

translation

Pictures from my hone taken by Amelia Widell for the lifestyle site Lovely Life.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Madeleine

  Vart kommer den fina lampan du hade ovanför diskhon ifrån? Den vita.

 • sandra

  Vilket fint o personligt hem ni har! Kan man få veta vad det är för kulörkod på din fina blå sovrumsvägg?

  • Hej Sandra! Tack för dina fina ord! Den blå färgen kommer från Clas Ohlson (!) och heter Glacier Blue. Ett riktigt kap om du frågar mig:)

  • Åh tack snälla rara! Den kommer faktiskt från Clas Ohlson av alla ställen och heter Glacier Blue om jag inte minns fel.

 • Frida

  Käre Jesus vad fint ni har det! Blir alltid lika imponerad av människor som liksom du har en kan ha många prylar men ändå få en harmonisk helhet. Här blir det alltid så…spretigt …Och öppna hyllor i köket vågar jag inte ens tänka på hur det skulle se ut….Ni har det superfint i alla fall!

  • Men åh vad gullig du är! Tack snälla rar du så fint du skriver. Och haha, det tror jag säkert att du skulle. Man får ha sina tricks bara och inte ha ALLT framme:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar