Annons
Annons

Lotta Agaton + String = sant (igen)

Lotta Agaton har fått uppdraget att än en gång styla

Annons

pressbilderna för den nya Stringkollektionen (2015). Och som ni ser har de valt helt rätt person att jobba med! Superfint, inspirerande och alldeles, alldeles underbart tycker jag.

lotta agaton för string 2015

lotta agaton för string 2015

lotta agaton för string 2015

lotta agaton för string 2015

Bildern är hämtade ur Lotta Agatons portfolio.

translation

Swedish stylist Lotta Agaton has been assigned once again to style the press images for the new String Collection (2015). And as you can see, they have chosen the right person to work with! Super fine, inspiring and absolutely wonderful, I think.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar