Annons
Annons

Lotta Agaton, Rädda Barnen och små taxar.

Det blir ju himla mycket inlägg om bokprojekt och Lissabon här på bloggen just nu. Så jag tänker att jag får blanda upp det lite med härliga inredningsbilder emellanåt. Det är ju trots allt en inredningsblogg det här egentligen.

Annons

Men hoppas ni gillar att följa med på resor och projekt lika mycket som jag tycker om att visa er!

De här supefina bilderna som Lotta Agaton stylat och Petra Bindel fotograferat inspirerar mig massor idag. De är tagna för Rädda Barnens designshop, som jag tycker är både viktig och tjusig. Dessutom har de sommarrea just nu. Så är ni sugna på att köpa någon av Lisa Bengtssons taxbilder, snyggaste lampan från Form us with Love eller kartillustrationer från Localgraphic kan ni passa på att ta en titt där.

Petra Bindel’s pictures for Save the Children’s deignshop is what inspires me today. I find the styling by Lotta Agaton to be really pretty and inviting and it kinda makes me wanna buy the whole assortment. Especially the prints from Lisa Bengtsson, the lamps from Form us with Love and the map illustrations from Localgraphic.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar