Annons
Annons

Lördagstips; 20% rabatt på Granit och en finfin tävling

Här kommer en liten påminnelse om att ni just nu (och t.o.m. i morgon, den 6/12) får 20% rabatt på ett köp hos Granit om ni hälsar från VolangLinda.

Annons

granit1

(Vill ni hellre handla i webbshopen skriver ni in volanglindaadvent15 och så dras rabatten).Jag gjorde ju en juldukning i samarbete med Granit i förra veckan och då blev det här som en liten bonus till er.

granit5

Dessutom har ni chansen att vinna ett presentkort  Granit värt 500 kr! För att ha chans att vinna; ta en bild på och berätta om ert bästa jultips (mat, pyssel, pynt och så vidare).

granit11

Lägg upp bilden på Instagram – tagga en vän och bilden med #granitxmas så koras en vinnare den 7/12. Det vore så kul att få se se – och inspireras av – era roliga tips. (Tävlingen pågår till den 6/12 och det är viktigt att ni har en öppen profil om ni vill medverka).

Hoppas ni har en fin lördag!

*Gäller varor till ord. pris och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller heller inte på kaffemaskinen från Sjöstrand).

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • emma sundh

    Vilken fin dukning! Och vad roligt med Granit! Heja, heja!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar