Annons
Annons

Lördagsfint med Nanna och Lovely Life.

Ni har väl inte missat att Nanna – som skriver underbara bloggen Så fint jag vill – varje onsdag publicerar inspirationsinläggLovely Life. En klar anledning att se fram emot onsdagar helt klart!

n5

n4

n3

n2

n1

nanna2

nanna1

Är så himla imponerad av hennes underbara biler och så väldigt avis på allt det fina hon omger sig av. Får habegär på varenda pinal.  Det här är den bästa inspirationen jag vet just nu faktiskt.

Alla fotografier är tagna av Nanna van Berlekom.

translation

I hope you haven’t missed that Nanna – who writes the wonderful blog As nicely as I want – every Wednesday publishes inspirational posts on the site Lovely Life. This is a very good reason to look forward to Wednesdays I think! 

Annons
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna Alm (Retrolover)

    Sv: Men åh tack fina Linda! Ska bli jättekul att ses i maj. Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar