Annons
Annons

Lördag med guldramar, tistlar och gammelrosa ranunkel

Det är lördag förmiddag och mitt lilla hjärta ligger och vilar och jag roar mig med att dricka kaffe ur min nya favoritmugg (ska visa en annan dag). En väldigt fin present från två av mina mest kära vänner

Annons

Emma och Lollo. Som pepp för att jag jobbar på så bra och lite så. Blir helt tårig bara jag tänker på det haha.

Snart ska vi ta oss ut en sväng, jag och Chaplin, och i kväll blir det middag med två andra fina personer på restaurang. Lyxigt värre.

l1

Passade på att knäppa av lite bilder på sådant som jag hittat på sistone och som jag tycker lite extra mycket om just nu. Som guldiga ramar från Stadsmissionen, finfina tyger från Liberty och vackra blommor från Flower Republic i Liljeholmen.

l2

Som tistlar, eucalyptus och gammelrosa ranunkel.

l3

Allting gör sig så himla bra mot den där väggen alltså.

l5

Tror mig ana en ny favoritfärg här eventuellt…

Hoppas ni har en fin lördag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna Retrolover

    Oj, jag blev visst också lite småkär i din nya favoritfärg. Jag som trodde jag var gift med rosa. Men icke!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar